Woodrise

Quality of life

The large horizontals

This residence was inspired by the majestic panorama of the St. Lawrence estuary visible from the rocky cape where it was deposited. Discrete street side, but completely open to the…

Read more…


A villa where wood mixes with concrete

In the Alicante Province in Spain, the Sardinera House stands out with its stark cubic architecture. The big difference between the western and eastern fa├žades are what really catch the…

Read more…


A Large-scale Project in Japan: The Smart Wellness Experience Pavilion

Keio University, the City of Yokohama, and Nice Corporation have launched a research project: the Smart Wellness Experience Pavilion. The project’s main goal is to evaluate the positive impact that…

Read more…


Share this page on social networks